Spillutgivelser

Monster Jam Steel Titans 2

Hvis du var fan av det første spillet, så kommer du til å elske dette! Monster Jam Steel Titans er tilbake i en ny og forbedret utgave, men enda flere av de mest populære trucks, i nye, spennende Monster Jam verdener. Er du fan av monster truck? Så er dette spillet for deg!

Et spill for deg som elsker monster truck

Er du fasinert av store motorer og gigantiske traktorer? Så er Monster Jam Steel Titans 2, spillet for deg. I det første spillet kunne spillerne boltre seg i monstrøse trucks, og toeren er selvfølgelig ikke dårligere. Monster Jam Steel Trucks 2 har 38 trucks, og det er selvfølgelig 38 av de beste trucks fra Monster Jam historien, inkludert Higher Education, Sparkle Smash og Grave Digger.

De enormt fete trucks, gir deg mulighet for å briljere med heftige stunts, som Bicycles, Pogos, Power Outs og Back-Flips. Du kan også konkurrere, som de gjør i den virkelige verden, på stadioner som er fylt til randen av entusiastiske publikummere. Kanskje kommer du til Monster Jam World Finals?

Som alltid, så er Monster Jam Steel Titans et spill for deg som elsker kjøretøyer med store motorer, det er derfor et spill som favner over flere aldersgrupper. Det er altså et opplagt spill å spille på tvers av generasjoner, hvor det er spennende effekter og trucks for enhver smak. Selv om du ikke har det store kjennskapet til Monster Trucks, så er spillet verdt et besøkd Det er ukomplisert og gøy, og det går derfor hurtig et par timer av søndagen med til Monster Truck triks.

Nye verdener- forbedret grafikk

Med Monster Jam Steel Titans 2, har helt nye multi-player muligheter, sånn at du kan spille sammen med vennene. Spillet kommer også med fem nye utendørsverdener, så det er mange flere muligheter for å utforske og avsløre Monster Jam hemmeligheter. Du kan spille flere forskjellige spill, som Stadium og Outdoor Racing. Som alltid så kan du gå amok, ved å knuse bildeler og ødelegge omgivelsene rundt deg, i noen heftige Monster Trucks.

De beste med spillet er begeistringen ved å føles seg om man var 7 år gammel, og akkurat hadde oppdaget det feteste spillet i verden. Monster jam Steel Titans 2, er nostalgi og nyskapende grafiske effekter hånd i hånd, og kan gi spennende opplevelser foran skjermen. Det beste med spillet er at det favner flere generasjoner av Monster Truck entusiaster, noe som gjør det til et spill som hele familien kan samles rundt.

Med multi-player funksjonen, så kan man faktisk spille sammen flere, så det er ikke lenger nødvendig at man sitter og venter på tur. Hvorfor ikke prøve et spill sammen med den yngre generasjon, kanskje de kan lære deg noe? Helst sikkert er det, at både stor og liten, vil ha en fest mens de spiller.

Det kan virke som om Monster Truck spill aldri går av mote, og det er det selvfølgelig gode grunner til, når spillutviklerne forsetter med å utvikle spillet på denne måten. Hvis du skal spille Monster Truck spill, så er Monster Jam Steel 2 et godt sted å starte.