Spillutgivelser

Crazy Flasher Series 2021 – Flere spill i èn pakke

Kanskje kjenner du allerede til Crazy Flasher serien? Den består nemlig av hele fem spill som du kan få timevis med moro og spenning ut av. Her skal vi se litt nærmere på serien som inneholder flere spill.

Serien inneholder flere spill

Crazy Flasher universet som handler om Andy Law og inneholder spillene Crazy Flasher 2, Crazy Flasher 3, Crazy Flasher 4 og Crazy Flasher 5. Det er en spillserie som har gledet tusenvis av mennesker, men det er verdt å vite at spillene i serien er ganske forskjellige. De finnes nå en engelsk og en kinesisk utgave som er tilgjengelige gjennom Steam. Dermed blir den store fordelen med serien at man kan nyte flere forskjellige spill innenfor samme serie, som gir en forholdsvis variert spilleopplevelse. Det er et stort pluss for deg som liker variasjon i spillet, og som nyter å se hvordan en serie har utviklet seg over tid. Dermed kan du finne frem til ditt yndlingsspill i flasherserien, og variere med de andre når du har lyst til å spille noe annet. Med Crazy Flasher Series 2021 – får du altså mye i en pakke.

Nå skal vi se litt på hva de forskjellige spillene i serien går ut på, så du er godt forberedt når du skal spille Crazy Flasher serien 2021.

Crazy Flasher 2 og Crazy Flasher 3

Dette er spillene for deg som elsker action. Crazy Flasher 2 og 3 er nemlig forholdsvis like. Her er det kamper som er hovedformålet, og du kan bruke hopp, angrep, våpen, special og løp (når du skal bevege deg rundt i spillet).  I Crazy Flasher 2 handler det utelukkende om angrep, men i Crazy Flasher 3 har spillet også utviklet seg til å bli et komplekst skytespill, og derfor er dette også en viktig ferdighet når man skal spille Crazy Flasher 3. Her kan man nemlig også kjøpe kraftige våpen underveis som kommer godt med når man skal bekjempe fienden.

Crazy Flasher 4

I Crazy Flasher 4 går spillet ut på skyting, og derfor har det mye å si hvilke våpen du får tak i. Det som gjør at Crazy Flasher 4 skiller seg fra Crazy Flasher 2 og Crazy Flasher 3, er at man også kan kjøre rundt i spillet og det er også mulig kjøpe mange forskjellige våpen, mens utvalget er mer begrenset i Crazy Flasher 3 som også var et skytespill.

Crazy Flasher 5

I Crazy Flasher 5 har du alle de samme spennende mulighetene som i Crazy Flasher 4, men du har også noen tilleggsting som gjør dette ekstra morsomt og interaktivt. Du kan rulle fortere i kamp, og du kan også bruke kontrollen til å hoppe høyere. I tillegg kan du ha to NPC som hjelper deg gjennom spillet. Du kan enkelt bytte våpen med kontrollen.

Crazy Flasher 6

Det siste spillet i Crazy Flasher Series 2021, er Crazy Flasher 6. Dette er i likhet med de tre siste spillene i serien et skytespill fullspekket med action. Her kan du både skyte og være i kamp samtidig, hvilket er en oppgradering fra det forrige spillet.