Tvspill

Urtuk: The Desolation

Er du nysgjerrig på hva som venter deg hvis du velger å spille  Urtuk: The Desolation? Så kan du lese mer her og bli klokere på hva spillet går ut på og få innblikk i hvordan spillet fungerer.

Hvad er Urtuk: The Desolation?

Elsker du fantasyspill og liker du alt som har med antikkens verden å gjøre? I Urtuk: The Desolation navigerer du gjennom diverse utfordringer i ruinene av en antikk verden, og bruker taktiske egenskaper for å komme opp og frem i spillet.

Urtuk: The Desolation foregår i en såkalt lav-fantasi-setting, og derfor trenger du ikke å være full on fantasy-fan for å få glede av spillet – det er faktisk noe av det som gjør det til et forholdsvis fleksibelt spill som passer for mange forskjellige målgrupper og spillere med mange ulike interesser. Det er selvfølgelig ikke alle spill som passer for alle, men du trenger ikke å avvise Urtuk: The Desolation fordi det er et fantasy.spill fordi det ikke er din greie. Fordi det nettopp er en lav-fantasy verden spillet foregår i, så trenger ikke det være en avgjørende faktor. Spillet har nemlig mye mer å by på – også for deg som elsker fantasyelementer i spill.

For deg som elsker taktikk

Hvis du er typen som elsker taktikk, er Urtuk: The Desolation mest sannsynlig et spill for deg. Her får du nemlig god bruk for dine taktiske egenskaper og mulighet for å tenke strategi i forhold til spill. Spillet er lagt opp som en rekke eventyr du skal gjennom, og det foregår i en forholdsivs omfattende verden – på et stort kart. Du skal rekruttere nye følgere og plyndre byer og lik av de du bekjemper for å komme videre, og dette krever taktiske ferdigheter.

Et actionpakket spill

Selv om Urtuk: The Desolation er basert på taktikk og eventyr, så er det også et særdeles actionpakket spill. Du skal bekjempe fiendene dine, og det kan gjøres med så godt som alle midler. De kan meies ned med rambukker eller kastes over en klippe for å bli kvitt dem, og det finnes mange muligheter for å utføre kombinasjonsangrep, som gir deg flere fordeler når du skal spille videre.

Spillet er perfekt for deg som liker spill med en lang reise på flere eventyr, med mye action pakket inn mellom taktiske utspill. Det er også basert på en verden som er særdeles velbygget – det er tydelig at det har gått ned veldig mye arbeid i håndverkssiden av spillet, og det er svært velkonstruert.

En helt spesiell fordel med Urtuk: The Desolation er at det er et spill med helt håndtegnet verden, og det gir faktisk en dimensjon av kvalitet som gjør det ekstra gøy å spille. Alt er håndtegnet i spillet, alt fra de minste objekter til karakterene og de landskaper og omgivelser man beveger seg rundt i som spiller. For deg som er opptatt av grafikk og håndtegnede spill, kan dette være en ekstra faktor som gjør at Urtuk: The Desolation er spillet for deg når du er på jakt etter noe nytt og spennende.