Tvspill

Mondo Museum

Drømmer du om å bygge verdens beste museum fylt med spennende kunstverk og imponerende skulpturer? Hos Mondo Museum er det din oppgave å bygge og administrer det beste museet byen har sett. Prøv det selv og test ut kunstneren i deg.

I spillet Mondo Museum opptrer du som arkitekt og sjef for kunstutstillingene i museet ditt. Du velger selv hvordan det skal utformes og er ansvarlig for å kuratere kunstutstillingene. Velg ut de beste skulpturene du skal vise frem og trekk til deg gjester fra hele byen

Forskjellige utstillinger

Når du har bygget museet ditt skal du gjøre viktige valg om utstillingene du ønsker å ha. Vil du lage et museum med artistisk kunst, eller kanskje du kan lage en utstilling med historiske verk. Uansett hva du velger er det viktig at gjestene er fornøyde. Hvis museet ditt blir populært, kan du ekspandere fra det lille, ydmyke utstillingshallen din, til en institusjon i verdensklasse. Spillet byr på forskjellige kategorier kunst. Her kan du velge blant annet dinosaurer og utstille eldgamle, imponerende T-Rex skjeletter og de nyeste oppdagelsene om dinosaurenes liv. Du kan sjokkere gjestene med en utenomjordisk utstilling med romfartøyet Sputnik 1 og romkraftverktøy fra månen og Mars.

Early access

Mulighetene er mange, og det er kun opp til deg hva du velger! Synes du det er noe som mangler kan du være med til å forme spillet. Mondo Museum tilbyr nemlig early access for noen spillere som kan teste det ut før alle andre og komme med tilbakemeldinger. Dette er en unik mulighet til å prøve seg ut som en liten spillutvikler og være med på å skape det beste museum-spillet som finnes. Du kan hjelpe med å finne små feil ved spillet og gi tilbakemeldinger på hvordan det fungerer for deg. Skaperne bak spillet lover også mange nye temaer og utstillinger fremover. Det finnes et hav av tidsperioder og kunstformer man kan bruke så her er mulighetene uendelige.

VIP-gjester

Mondo Museum er et simulasjonsspill med Single Player funksjon. Du får satt kreativiteten på prøve siden det er over 100 elementer å velge mellom for å bygge et unikt museum. Du kan de hva andre spillere har laget ved å laste deres museum ned, kanskje dette inspirerer deg til å sette sammen en ny og spennende utstilling hos deg. Som kurator og museeier skal du alltid holde hodet kaldt og være klar for en ny utfordring. Før du vet ordet av det kommer det en VIP-gjest på besøk, disse ofte krever mye mer enn en vanlig gjest, og om du er heldig kan de låne deg et unikt objekt til din utstilling.

Mondo Museum er et morsomt og interaktivt spill som stadig byr på nye utfordringer. Det finnes uendelige måter å innrette museet ditt på og det er opp til deg hvilke utstillinger du velger å lage. Imponer gjestene dine med en utstilling fra det gamle Egypt, eller smisk med en VIP-gjest for å få nye utstillingsobjekter. Test dine kuratorferdigheter og lag det beste museet noen har sett!