Nyheter

Zombie Army 4: Dead War

Liker du Resident Evil eller tv-serier som Walking Dead? Så er Zombie Army 4: Dead War muligvis det perfekte spillet for deg. Spillet er også supert for deg som er opptatt av andre verdenskrig, og som kjent så er det ikke første gang koblingen mellom zombier og andre verdenskrig er blitt gjort på skjermen. Nå skal vi se litt nærmere på hva du kan forvente av Zombie Army 4: Dead War.

Hitles horde av døde er tilbake

I Zombie Army 4: Dead War er Hitlers horde av døde, og føreren selv, tilbake. Spillet er satt til 1940-tallets Europa, altså under andre verdenskrig, men i stedet for en arme av tyskere, er det en arme av zombier man skal bekjempe. Du tilhører motstandsmennene som prøver å nedkjempe Hitler en gang til, bare i zombieform.

Underveis i spillet møter du på mange spennende utfordringer. Du kan gå på oppdagelsesferd i en dyrehage full av zombiedyr, og du kan prøve å snike overlevende ut av landet og over grensen til Italia.

Et skytespill uten like

Hvis du elsker spill, filmer og serier med zombietema, og dem har det vært mange av de siste årene, så er det kanskje akkurat et spill som Zombie Army 4: Dead War du er ute etter. Det har jo en litt spennende vri fordi den foregår i Europa under andre verdenskrig, og akkurat som i Død Snø, er det altså Hitlers hær som er kommet til live igjen.

Zombie Army 4: Dead War er ikke bare for deg som liker zombiespill og som liker andre verdenskrigsjangeren generelt, men det er også et spill som egner seg godt for deg som liker skytespill generelt. Hvis du liker klassiske skytespill som Counter Strike, så kan Zombie Army 4: Dead War være noe for deg. Det er mange nivåer å spille på, og det er også noe av det som bidrar til å gjøre det til en god spilleopplevelse. Du kan for eksempel utforske elver fulle av zombier og reise rundt til mørke avkroker med overraskelser.

Det er hele tiden noe nytt å oppdage i Zombie Army 4: Dead War, og det er det som gjør det til et perfekt spill når man trenger en pause fra hverdagen eller en god utfordring i form av underholdning. En annen ting som gjør Zombie Army 4: Dead War så spennende å spille, er at den blander mange sjangere. Når du skyter en zombie kan du se sekvensen i saktefilm, og du kan få med deg alle de blodige detaljene i x-ray modus om hvordan du ødelegger motstanderen fullstendig.

Det er også spennende at man får tilgang på en rekke ulike våpen, blant annet en rifle som skyter lyn og en pistol med en brennende bajonett på – alt som kan bekjempe fienden. Det blir nesten ikke mer episk. Det er også en fordel at man kan utvikle våpen og karakter underveis, så man kan få så mye ut av spillet som mulig. Det er altså mange grunner til at Zombie Army 4: Dead War er et spennende spill med en stor fanskare.