Spillutgivelser

Super Raft Boat

Vil du redde verden? Så er Super Raft Boat muligvis spillet for deg. Her skal du nemlig navigere i en helt ny verden og klare deg så bra som overhodet mulig ved å utvikle ferdigheter og bekjempe sjømonstre. Her skal vi se litt nærmere på hva Super Raft Boat går ut på.

Verden er oversvømt

Utgangspunktet for Super Raft Boat er at hele verden er blitt oversvømt, men du har en Super Raft Boat som kan holde deg flytende og som du kan navigere med gjennom verden nå som den ser helt annerledes ut. Målet med spillet, og ditt håp som karakter, er å finne en øy der du kan slå deg ned. I mellomtiden skal du bekjempe sjømonstre for å overleve og komme deg videre.

Ikke bare kamp og skyting

Super Raft Boat går ikke utelukkende ut på å skyte, men også på å bygge, og derfor er dette en viktig faktor når du skal komme deg videre i spillet. For selv om du begynner med en forholdsvis liten og skrøpelig flåte, så kan du faktisk bygge på den etter hvert som du kommer lenger i spillet.

Man skal passe seg for sjømonstre, og da spesielt haier, som prøver å ødelegge flåten din og spise deler som du har bygget på. Dermed har du faktisk to oppgaver når du er under angrep i spillet – du skal både kjempe mot haier og andre monstre ved å skyte, samtidig som du må holde fast på det du har og sørge for at flåten ikke faller fra hverandre underveis.

Forskjellige avatarer

Man spiller forskjellige karakterer gjennom spillet etter hvert som man kommer lenger. Det begynner med at man er karakteren Helveti som rett og slett er ganske håpløs. Helveti kan ikke svømme og har en svak pistol. Til gjengjeld er han god til å bygge på flåten og det er en fordel. Deretter blir du til haien Chauncy som naturlig nok er utrolig god til å svømme og har en kraftig pistol. Ulempen med denne karakteren er at han ikke kan holde pusten på flåten spesielt lenge. Den siste karakteren er en robot.

Dermed får man prøvd litt forskjellig når man spiller Super Raft Boat, og det er også gøy at man får prøve ut forskjellige karakterer underveis, så det ikke blir monotont. Når man både skal bygge og skyte samtidig, så kan det godt bli frenetisk å spille, og derfor er det et spill for deg som liker litt action.

En av de største fordelene med spillet er selvfølgelig at det er gratis. Det er altså perfekt for deg som vil finne et bra gratisspill som er morsomt å spille og som har stor underholdningsverdi. Spillet er litt tøysete, men det er meningen og det er noe av det som gjør det så gøy. Hvis du er på jakt etter en god spilleopplevelse helt gratis, så kan Super Raft Boat være en utrolig god avkobling i en travel hverdag – en virkelighetsflukt der man får prøvd seg på noen helt andre utfordringer enn dem man står med i hverdagen.