Spillutgivelser

Contraband Police: Prologue

I Contraband Police: Prologue er det akkurat som å være med i en episode av de programmene der de stopper folk på grensen. Det er nemlig du som er grensepoliti i Contraband Police: Prologue, og du skal sjekke biler for ulovlige varer. Da er det duket for mye spenning. Her skal vi se litt mer på hva spillet går ut på, så du kan vurdere om det er noe for deg.

Kontroller dokumenter

Når du skal sjekke bilene i grensekontrollen, er det ikke bare ulovlige varer du skal se etter, du skal også kontrollere at sjåførene har styr på dokumentene sine, og at bilene er i lovpliktig stand.

Bli belønnet underveis

I Contraband Police: Prologue, blir du belønnet når du oppfyller pliktene dine godt, og derfor er det også en del av målet med spillet. Du skal også betale for vedlikehold av grensekontrollposten din hver dag. Du kan nekte adgang for de som vil krysse grensen for den minste ting.

Spillet utspiller seg i en treningsperiode, der du også skal vise at du kan ta imot ordre og lærer fort. Du må bli god til å lete for å finne smuglervarer. De kan nemlig gjemme seg godt hvor som helst i bilene, og du vil møte på en hel del ganske så kreative sjåfører som prøver å snike smuglergods forbi grensepolitiet. Derfor kan det lønne seg å være svært nøye når du gjennomgår lasten, det kan nemlig gjemme seg ting på de mest utenkelige steder. Du kan arrestere de som har brutt reglene.

Ekstra gøy å være lovens lange arm

Det er også en rekke spennende feltoppdrag du kan dra på, som gjør spillet enda mer spennende. Det som er ekstra gøy med å spille Contraband Police: Prologue, er at det ikke er så ofte man er på lovens side når man spiller. Som regel handler spill om å komme seg unna lovens lange arm, men her er det helt omvendt. Det gir spillet et litt annerledes og spennende perspektiv.

Det er også et spill for deg som liker å gå i dybden med oppgaver, og som liker å lete og tenke litt kreativt. Det er også lurt å få styr på reglene, for det er faktisk sånn at det minste lille overtramp i spillet kan føre til at du kan nekte innreise eller foreta arrestasjon.  

Spillet egner seg for deg som er på jakt etter noe annerledes og spennende, som skiller seg ut fra mange andre spill på markedet. Hvis du elsker tv-program om grensekontroll, så er dette muligheten din for å prøve deg. Du kan utforske verdener på oppdrag, lete gjennom biler, kontrollere dokumenter og kontrollere at bilene er i den tekniske stand de skal være. Det er med andre ord mange ferdigheter man kan oppbygge seg i spillet, og det vanker også belønninger når man utfører oppgavene tilfredsstillende. Contraband Police: Prologue er for deg som synes det er gøy med spill som krever litt arbeid, og der man har mulighet for å være kreativ og finne løsninger.