Tvspill

Valheim

Guden Odin trenger din hjelp! Byen Valheim er blitt beseiret av hans gamle rivaler og du har fått i oppgave å redde han. Valheim er spillet for den modige som tørr å beseire selv de farligste fiendene. Vil du vir´te mer om spillet Valheim og hva som vil mæte deg i den spennende spillverden, kan du lese videre her.

Valheim spill utgitt av Coffe Stain Publishing, som kan kjøpes på Stream. Du kan spille alene som single-Player eller online med 2-10 spillere, slik at du har muligheten til å sette sammen et team av krigere for å redde byen. Spillet er i action, eventyr og rollespill kategorien og har fått gode tilbakemeldinger fra spillere på Stream. Nå har du også mulighet til å prøve spillet før den endelige versjonen lanseres og være med på å forme Valheim.

Vokteren av Valheim

I spillet har din sjel blitt fraktet til Valheim, den tiende norrøne byen. Her myldrer det av gudenes eldgamle fiender, som har skapt kaos og bråk i byen. Gudene har sendt deg som vokter av Valheim og din oppgave er å drepe rivalene og bringe fred og orden i Valheim. Det venter harde kamper og farlige oppgaver i din tid når du blir nødt å ta deg gjennom mørke skoger og snødekte fjell. Her er det kun den modigste krigeren som overlever. For å redde gudene må du utforske andre eksotiske land, og må ta ut på tokt over de store havene.

For å komme ut på de åpne hav må du høste og finne verdifulle redskaper for å bygge fartøyene. Her kan du lage alt fra spinkle flåter til imponerende krigsskip, for å erobre havnene og oppdage nye land. Smi mektige rustninger og våpen for å vinne de harde kampene og bygg hus, slott, gårder og medhaller for å overleve. Lag mat og mjød og lev som de gjorde i de ekte norrøne tider. Klarer du oppgavene vil du bli belønnet av gudene og bli den neste store vokteren av Valheim

Tidlig adgang

Nå har du en unik mulighet til å ta del av spillutviklingen. Med tidlig adgang kan du spille Valheim samtidig som det blir perfeksjonert av utviklerne. Du kan komme med viktige tilbakemeldinger som vil være med på å forbedre spillet og gjøre det mer brukervennlig. En som har prøvd tidlig adgang sier at de ble overrasket over hvor godt spillet var utviklet, den gode grafikken og nivået av detaljer. Andre sier at det var spennende å droppe spill guiden og utforske Valheims verden på egenhånd. Hvordan du velger å spille er opp til deg!

Nå kan du kaste deg ut i den farlige verden og møte utfordringene i det norrøne univers. Valheim er spillet for deg som elsker action og spenning. Du blir tildelt oppgaver som skal løses for å gjenopprette fred og ro i byen og for å berge livet til den mektige guden Odin. Du kan spille alene eller med opp til 10 andre spillere. Samle de sterkeste krigerne og erobre byen i dag