Nyheter

De beste fotballspillene akkurat nå

Fotball er en av de største idrettene i verden, og det er derfor mange fotballspill å velge mellom. Men hvilke er de beste? Det kan du lese mer om her!

Alt om fotball-dataspill

Det finnes mange forskjellige typer fotballspill, og fordi fotball uten tvil er en av de aller mest populære idrettene i verden, er det ikke noen overraskelse at det også finnes mange forskjellige spill for de som elsker alt om fotball. Men fotballspill i dag er ikke som de var før, og det har skjedd mange spennende utviklingen innfor denne sjangeren – og ikke bare får det kommer til grafikken.

Før var det mest vanlig at man spilte dataspill der man enten skulle bygge et lag og spille mot andre, eller bare spille mot andre, men i dag finnes det flere forskjellige spill der man også kan ha andre roller. En annen viktig forskjell er at det har blitt mye enklere å spille sammen med vennene sine, noe som gir spillene en helt ny dimensjon og skaper en mye mer sosial måte å spille på. Vi bruker i det hele tatt nettet mye mer i dag enn vi har gjort før, og det er en utvikling som bare kommer til å fortsette.

For eksempel kan du bruke billånskalkulator dnb for å sjekke om du har råd til å kjøpe den første bilen din, kjøpe ting fra hele verden fra stuen din, eller spille med andre spillere som også elsker alt om fotball – bare for å nevne noen få.

De mest populære spillene

  • New Star Manager. Dette er et ganske unikt spill. Vanligvis bygger man nemlig et lag man spiller mot andre med, men her har man faktisk rollen som manager. Man skal derfor ikke bare ha ansvar for spillerne sine under kampene man spiller, men også mellom kampene, noe som skaper mye mer spenning og en helt annen dynamikk enn de vanlige spillene. For de som vet alt om fotball allerede, er dette spillet selvsagt oppfølgeren til New Star Soccer.
  • PES. FIFA er et spill mange har spilt, og dette minner ganske mye om det. Man bygger seg et lag som man spiller med.
  • Football Star. Et fotballspill for de dagene man ikke orker å tenke taktisk. Dette spillet krever ikke så mye konsentrasjon, og passer til de dagene du trenger en liten pause, men fortsatt har lyst til å kose deg med fotball.
  • Score! Match. Et spennende spill med masse potensiale. Bra animasjoner, skikkelig bra grafikk og muligheten til å spille med andre spillere fra hele verden gjør dette til en vinner for mange. Du som kan alt om fotball kommer til å elske dette.

Når det kommer til hvilket spill du burde velge, så er det best å la interesser og behov avgjøre hva som er det beste spillet for deg. Og hvem sier at du må velge bare ett spill? Forskjellige spill til forskjellige humør er ikke en dårlig idé hvis du spør oss. Det finnes selvsagt mange flere spill enn de vi har skrevet om her.