Dataspill

Silent Doom

Hvis du elsker grøssere og skumle spill, så er Silent Doom noe for deg. Her blir du utfordret i en ny verden designet for deg som elsker å løse farlige oppgaver. Har du det som skal til for å drepe demonene?

Silent Doom er et stemningsfylt overlevelsesspill i skrekk kategorien. Det blir spilt i førsteperson og er satt i et marerittaktig univers. Her vil du møte nærkamper, oppgaveløsning og utforskning av den spennende verdenen. Spillet kategoriseres som et action, eventyr, simulator og indie spill og byr på spennende spill i grøssende omgivelser. Hvis du vil lære mer om spillet kan du lese hvordan det foregår, her.

Spillets gang

Spillet er designet slik at du skal føle at du trer inn i en ny, isolert verden av muligheter. Grafikken er svært grøsserlignende og passer for de modige spillerne, som ikke frykter hvilke demoner som finnes rundt neste hjørne. Spillet foregår i de fiendtlige omgivelsene der du vil møte på aggressive monstre som vil komme i veien for deg. Monstrene er udødelig som gjør det tilsynelatende umulig for deg å beseire dem. Målet ditt er å løse oppgaver og lete etter ingrediensene du behøver for å utføre ritualer. Disse vil gjøre demonene dødelige igjen, for å gi deg muligheten til å beseire dem.

Store utfordringer

Spillet byr på noen egenskaper som gjær spillet spennende og utfordrende. Du spiller med Permadeath, som betyr at om du dør i spillet, er runden over og du skal starte helt på nytt igjen. Det er med andre ord mye som står på spill og det krever ferdigheter og kløkt for å komme seg videre i spillet. Det er bygd opp slik at det finnes en marerittverden med flere nivåer for deg og utforske. Dette vil skape uventede situasjoner for deg som spiller og du vet aldri hvilke nye utfordringer som møter deg. I Silent Doom er det opp til deg å bruke ressursene på riktig måte for å kunne bekjempe monstrene og demonene. Bruker du de riktig vil sjansene dine for å overleve være større.

Online co-op

Du kan spille Silent Doom alene eller i online co-op. Det betyr at en av spillene tilbyr mulitplayer der to eller flere spillere kan samarbeide om å nå målet. Dette er mulig selv om man ikke befinner seg i samme rom og kan kobles sammen via internett som online spill. På denne måten kan du spille med venner fra hele verden og sette sammen det beste teamet for å løse oppgavene og vinne over demonene

Silent doom er spillet for deg som liker spennende oppgaver i skumle og grøssende omgivelser. Spillet byr på spennende oppgaver som vil hjelpe deg på veien til å erobre monstrene. Når du starter spillet vil du tre inn i en unikt designet verden som er skap for å være grøssende og altoppslukende. Det er mye som står på spill og du kan oppleve verden i flere vanskelighetsgrader, slik at du alltid har et nytt utfordrende oppdrag foran deg. Prøv Silent Doom og kast deg ut i den farlige verdenen.