Spillutgivelser

Deep Rock Galactic

Deep Rock Galactic er et spill for deg som elsker å samarbeide om å beseire intergalaktiske romvesen og fiender. Det er et mulitplayer spill, slik at du kan samle det sterkeste teamet til din ferd gjennom de farlige hulene. Hvis du vil lære mer om spillet kan du lese videre her.

Deep Rock Galactic er et co-op FPS, dette står for co-operative first person shooter. Det blir spilt gjennom et første persons perspektiv og inneholder våpen og nærkamp. Spillet er i sjangeren Action spill og er blitt utviklet av Ghost Ship Games. Deep Rock Galactic byr på utfordrende oppdrag, møte med farlige romvesen og muligheten til å spille i team-mode med opp til 4 spillere.

En utenomjordisk huleverden

I Deep Rock Galactic kjemper du og lagkameratene dine som verdensrommets dverger i et hulesystem i den fjerne galaksen. Målet er å samle gull, juveler og andre verdifulle elementer, før monstrene tar over. Grav deg gjennom huleveggene for å finne veien til målet. Her vil du støte på skattene og verdifulle ressurser, men også farlige fiender. De utenomjordiske monstrene lever i flokker i hulene, og de er her for å ta deg. Kjemp sammen som team for å beseire fiendene og fortsett ferden mot målet.

Dere har heldigvis tilgang til galaksens beste og mest høyteknologiske våpen. Du har alt du trenger for å utføre jobben og beseire fiendene. Her får du bruke kraftige våpen og flammekastere. Deep Rock Galactic byr på unike spill der ingen to måter å spille på er like. Du bestemmer veien og kan slå ned huleveggene som står i veien for deg. Her møter du badass romvesen, farlige vesener og endeløse horder av fremmede monstre. Det store nettverket av huler sørger for at spilleopplevelsen er unik og du har et enormt univers å utforske. Husk at hulene er mørke og du må sørge for å lyse de opp for å kunne finne veien frem.

Teamwork er nøkkelen

Hvis du synes dette høres spennende ut og du tror du har det som skal til for å beseire fiendene i galaksen, bør du prøve Deep Rock Galactic. Teamwork er nøkkelen for å nå målet og her gjelder det å ha lagkamerater du virkelig kan stole på. Du vil kjempe i de farligste omstendighetene i galaksen der ingen to huler vil være like. Spillet blir ofte oppdatert etter tilbakemelding fra brukeren og gjør hotfixes når det er nødvendig. Dette sørger for at spillet er nytt og spennende slik at du alltid møter nye utfordringer.

I Deep Rock Galactic kan du utfordre dine ferdigheter innenfor hulegraving og beseiring av farlige romvesen. Prøv å samle så mye verdifulle mineraler som mulig før du blir overseilet av romvesener. Du kan spille i lag på 4 personer slik at dere sammen kan grave dere frem til mål. Du vil befinne deg i galaksens farligste huler fylt med nye, mystiske vesener. Med tilgang til huler som varer evig er du og ditt team sikret farlig, spennende og actionfylt spill i lang tid fremover.