Spillutgivelser

Lumberjack’s Dynasti – skoghogger for en dag

Du trenger ikke å være verken natur eller skogentusiast for å kunne ha det. Gøy med Lumberjack’s Dynasty. Hvis du vil ha en pause fra fantasy-spill, er dette spillet perfekt og helt nede på jorden. Du kan nemlig bygge opp ditt helt eget tømmerimperium. La oss se nærmere på hva dette spillet kan tilby.

Et tømmerimperium blir til

Hvis du elsker spill som handler å bygge seg opp fra bunnen som Sims, så er Lumberjack’s Dynasty kanskje akkurat noe for deg. Med Lumberjack’s Dynasty får du innblikk i en verden av skog og tømmer, og et marked som potensielt kan gjøre deg søkkrik i spillet.

Spillet foregår som en simulering som er svært livaktig, der du spiller rollen som en tømmerhogger som bygger opp sin egen bedrift. Poenget med spillet er å få på plass et imperium som skal vare i flere generasjoner.

Det er flere forskjellige elementer som preger spillet. Det er både et element av rollespill og taktikk og forretningssans. Dermed er det et svært mangfoldig spill som har flere forskjellige aspekter man kan dra nytte av og ha det moro med.

Velg din egen spillestil

En stor fordel med Lumberjack’s Dynasty, er at du kan velge din egen spillestil. Det er med andre ord ikke bare en måte å gjøre ting på, men du har flere forskjellige valgmuligheter underveis. Spillet starter med at du overtar en sliten tømmerbedrift fra tanten og onkelen din, som du så skal prøve å få tilbake til sin storhetstid. Dette krever hardt arbeid, og det er denne reisen spillet illustrerer.

I tillegg til at du skal jobbe med tømmer selv, så kommer det også en rekke oppdrag underveis som du skal fullføre – som kan bidra til å utvikle karakteren din. Dette er også noe av det som gjør spillet så morsomt å spille.

Det er ikke utelukkende tømmer spillet handler om. Du kan velge å gå fullt ut og bygge opp bedriften så fort som mulig, og utelukkende fokusere på den, eller du kan utforske dypere alle de andre elementene som spillet også byr på. Du kan for eksempel bruke ferdighetene dine til å reparere ting, og sette i stand hus og hytter. Du kan også begynne å lage din egen honning, din egen grønnsakshage eller begynne å fiske. Det er altså mange forskjellige stier man kan ta, og det bidrar til å gjøre rollespillaspektet mye mer troverdig.

Det er også en stor fordel at det er en omfattende verden du kan utforske som hele tiden gir muligheter for nye utfall. Du lærer deg også nye ferdigheter underveis ved å gjennomføre ulike oppgaver, og det er blant annet denne utviklingen som gjør det ekstra gøy å spille Lumberjack’s Dynasty. Du kan til og med finne deg en partner og starte en familie hvis du vil det. Det gjør Lumberjack’s Dynasty til en veldig helhetlig opplevelse med mange forskjellige elementer å utforske. Derfor er det det perfekte spillet for deg som liker spill basert på rolle-spill og ferdighetsutvikling og som liker å dykke dypt ned i en annen verden og bygge opp noe fra bunnen.