Dataspill

The Protagonist: EX-1

The Protagonist: EX-1, er nå åpent for nysgjerrige spillere. Spillet er stadig under utvikling, men det er nå mulig å få en prøvekjørsel i spillet, og komme med de input som man nå kan ha, som spiller. Spillets hovedramme er ferdig, men for å få utviklet en perfekt spillopplevelse, så fortsetter man på å utvikle spillet løpende. Om Protagonist: EX-1, første versjon, er verdt et besøk, kan du lese mer om her.

Fantasy, sci-fi og taktikker

The Protagonist: EX-1 er fortsatt under utvikling, og spillet i en helt ferdig utgave, er først forventet å komme sist på året. Men akkurat nå, er det mulig å få tidlig adgang til spillet. Planen er, at spillerne kan få mulighet til å gi feedback, sånn at spillet kan optimeres løpende. Dette må sies å være en god ide fra spillutviklernes side, da de kan få mulighet for å få direkte adgang til spillernes tanker og ønsker. Muligheten for faktisk å skape et spill, som spillerne har lyst til å spille, blir dermed større.

I den nåværende tilstand, hvor spillet ikke er helt ferdig utviklet, så kan du spille en begrenset utgave av spillet. Det betyr dessverre også at man hurtig kan komme til å føle at kampene blir gjentatt, og at man derfor kan blir litt lei, litt for tidlig. Dette kan selvfølgelig bli bedre, når spillet får flere forbedringer, og teknikken blir optimert.

På denne versjonen av spillet, så er det fire nivået, dette vil helt sikkert utvikles videre i det ferdige spillet. Akkurat som at bi-karakterene i spillet, kan virke litt flate, og ensformige.

Historien i spillet

I spillet så er det krig mellom The Terrans og invaderende romvesener.

Som spiller, så får du mulighet til å agere rollen som Angel, en høyt utdannet spesialagent, med imponerende kampsportkunnskaper, som er sendt ut på en misjon, hvor hun skal infiltrere en fremmed romstasjon. Etter at denne misjonen er gått galt, så våkner Angel opp uten hukommelse. Angel skal kjempe for å finne tilbake til teamet sitt, og danne allianser med fremmede, som hun ikke vet om hun kan stole på, eller ikke.

Spillet er ladet med kampsport scener, som er veldig realistiske, samt møtet med fremmede romvesener, og andre mystiske personer. Hvis du liker realistiske kampsportscener, samt en historie som går ut på å finne en skjult sannhet i fremmede omgivelser, så kan det være verdt et besøk. Det er som sagt, også en mulighet til å påvirke spillutviklerne til å perfeksjonere spillet, sånn at det blir en enda bedre spilleopplevelse, når spillet er helt ferdig utviklet.

Hvis du har lyst til å få en helt ny, sci-fi, spill opplevelse, hvor det er lagt krefter i å skape en hovedperson som har et mål med sin tilværelse, så er dette et spennende spill. Det er fortsatt ting å arbeide med, musikken virker tidvis malplassert, og kan perfeksjoneres ytterligere. Men når det kommer til imponerende kampsportscener, så kan det nesten ikke gjøres bedre.

Gjør deg klar til en reise ut i rommet, og til å bli kjent med en spennende hovedperson, Angel, som slåss som en kampsportekspert.