Dataspill

Teamfight Manager

Elsker du e-sport og drømmer om å ta del i den spennende og stadig utviklende verdenen. Nå kan du opptre som en trener i profesjonelle e-sport spill i Teamfight Manager. Test dine ferdigheter når du skal administrere virtuelle spill og hjelp ditt lag med å vokse og vinne de største turneringene!

Teamfighter Manager går ut på å lede og hjelpe et lag innenfor e-sport. Her er det opp til deg å trene og motivere laget ditt til å vinne verdensmesterskapet. Her er det viktig å pønske ut de mest effektive strategiene og beste innfallsvinklene slik at ditt lag forbedres og skiller seg ut fra de andre spillerne. 

Sammensett laget

Som trener og sjef for laget er det opp til deg å kombinere de beste spillerne. Her kan du velge mellom en rekke avatarer som alle har sine spesielles ferdigheter. Vær oppmerksom på hvilke spillere som oftest blir brukt av dine motstandere, disse kan det være smart å holde øye med. Det er også viktig å vurdere hvor godt spillerne du velger jobber sammen, det er mest ønskelig å danne et team med spillere som dekker flere ferdigheter og som samarbeider godt. Noen av spillerne du kan velge mellom er Vampire, Swordman, Sniper, Archer, Fighter, Ghost , Poison Dart Hunter og mange fler. I starten vil du kun ha tilgang til et lite utvalg, men underveis i spillet vil nye og bedre spillere bli tilgjengelig. Sjekk de ut selv og se hvilke som passer best i ditt team.Det kan vøre

Administrer spillet

Teamfight Manager har fått gode anmeldelser fra andre spillere. De sier blant annet at de gjerne kan bruke flere timer på spillet, og at det ikke er så enkelt som man skulle trodd. Du administrer teamet fra start til slutt og tar de gjennom opplæringsfasen. Selv det beste laget, med de beste spillerne og med mange timers trening bak seg, kan mislykkes i spillet. Spillerne har nemlig statistikk bak seg som gir deg en pekepinn på hva de er best til i kamp, men dersom du kun bruker deres sterkeste egenskap vil spillet bli forutsigbart og motstanderlaget kan komme deg i forkjøpet. Som leder og trener er du derfor nødt til å strukturere spillet for å overraske motstanderen og slå dem på deres svake punkt.

Spillet er utviklet av Team Samoyed og er i kategorien indie, simulation og sports kategorien. Det spilles i single player mode, så her er det opp til deg å bruke dine stillferdigheter for å vinne. Teamfight Managers design er animert med et pixelrert uttrykk som gir deg følelsen av å spille de klassiske konsollspillene samtidig som at teknologien er intakt og funksjonene er oppdaterte. Spillet er helt nytt og kan spilles på Windows datamaskiner.

Teamfighter Manager er for deg som synes e-sport er spennende og som ønsker å lede et team fra oppstart til kamp. Det er spennende, interaktivt og vil by på utfordringer som krever presisjon, baktanker og god strategi. Velg de beste spillerne og bruk dere ferdigheter for å vinne verdensmesterskapet. Lykke til!