Nyheter

Old School RuneScape – et vikingeventyr

Elsker du filmer og serier som Ringenes Herre og Game of Thrones og spill som Heroes of Might and Magic? Så kan Old School RuneScape være akkurat den nye spillopplevelsen du leter etter. Her skal vi se litt nærmere på hva du kan få ut av å spille Old School RuneScape.

Du former spillet selv

En av de store fordelene når man spiller Old School RuneScape, er at man er med på å forme spillet helt selv. Det er også et såkalt evigvarende spill, så det er perfekt for deg som liker spill som foregår som en reise gjennom spillet, og som ikke bare kan rundes på en dag eller noen måneder. Med Old School RuneScape får du også en god gammeldags eventyrspillopplevelse. Det originale RuneScape spillet ble nemlig lansert allerede i 2013. Det kommer dog hele tiden nye oppdateringer og forbedringer, og dette er faktisk ting som fansen selv stemmer frem. Det vil si at du kan være med på å bestemme hvordan RuneScape skal utvikle seg videre. Det er det svært få spill som legger til rette for. Det er nemlig sjeldent det knyttes så tette bånd mellom spullutviklere og spillere som det har gjort med RuneScape, og det er det som kan bidra til å gjøre det til en helt spesiell opplevelse.

Man er nemlig enda mer investert i noe som man selv har fått være med – eller kan få være med på å sette preg på. Og det er også derfor Old School RuneScape har fått så utrolig stor fanskare over hele verden, som det har. I Old School RuneScape får du innblikk i en magisk verden der du kan bli hva du vil.

Sånn fungerer Old School RuneScape

Det som er ekstra gøy og spennende med Old School RuneScape, er at du ikke bare har en vei, en sti og en mulighet. Nei, du kan faktisk velge mellom så godt som alt i hele verden når du skal spille, og det kan bidra til å forme din fremtid i spillet. Du kan bli hva du vil innenfor spillets rammer, og tilegne deg forskjellige ferdigheter etter hvert. Du kan dra på hele 123 forskjellige reiser i spillet.

Du trenger faktisk ikke å gjøre så mye, hvis du bare vil være i spillets verden og nyte den til det fulle. Du kan velge bare å være på et sted og nyte livet, men du kan også velge mellom eventyrlige reiser og oppdrag som du kan dra på. Uansett hva du velger så er det alltid et mål. Og det å bygge opp karakteren er et mål i seg selv. Gjennom forskjellige ferdigheter, såkalte skills, så kan man nemlig bli den beste i en kategori man selv sikter på, og det er en viktig faktor i spillet.

En annen ting som gjør nettopp Old School RuneScape til et spennende og svært detaljrikt spill, med mange magiske elementer og en dyp historie man kan dykke ned i, hvis man synes det er spennende å lære mer om verdenen man befinner seg i.