Nyheter

Curse of the Dead Gods

Hvis du elsker eventyrspill, kan Curse of the Dead Gods være spillet du er på jakt etter. Her skal vi se litt nærmere hva spillet har å by på, og hva du kan forvente når du skal spille Curse of the Dead Gods.

Magi og eventyr

Det er mange spill som tar utgangspunkt i en reise gjennom magi og eventyr, og Curse of the Dead Gods er helt klart en av dem. Spillet har allikevel et tydelig særpreg som gjør at det skiller seg litt ut fra mange andre spill i samme sjanger. Hvilke ting det er skal vi se litt nærmere på nå, så du vet helt nøyaktig om det er noe for deg.

Man trenger ikke å være fantasy-entusiast for å få mye ut av å spille eventyrspill. For mange er det utviklingen av ferdigheter i spillet og utfordringene underveis som gjør det til en spennende opplevelse, og ikke nødvendigvis fantasi- og magielementene.

Spillet foregår i et tempel som hviler under en forbannelse, og her kjemper du for evig liv, mens du skal bekjempe monstre og farlige feller underveis. Man skal passe seg for forbannelsene, som både kan gjøre deg mektigere og sørge for at du bukker under. Det samme kan din egen grådighet sørge for. Den kan både bidra til å bringe deg videre mot målet ditt i spillet, og ødelegge for deg. Derfor er det lurt å spille taktisk når man spiller Curse of the Dead Gods.

For deg som liker dystre, episke spill

Curse of the Dead Gods er i stor grad et spill som egner seg perfekt for deg som liker dystre, episke spill. Du kan forestille deg scenen med Balrogen i Morias Miner i Ringenes Herre. Det er nemlig litt den samme stemningen du finner i Curse of the Dead Gods, og hvis det er noe du setter pris på, så er det et særdeles velkonsutrert og flott designet spill i den sjangeren.

Hele elementet med forbannelser og magi er også veldig spennende, og spillet tilrettelegger for at man kan tilegne seg en rekke ferdigheter underveis. Du kan også bruke så mange våpen som du vil. Du kan bruke både sverd, bue, spyd og skytevåpen i spillet. Det er også mange spennende fiender man skal møte gjennom spillet, og som kan gi det en helt ny dimensjon. Noe av det som er mest spennende er at de mange forbannelsene gjør at man ikke alltid kan regne med at en handling gjør det man tror. De kan nemlig snu på ting, og det gir et ekstra element av usikkerhet å jobbe med underveis i spillet.

Dermed kan du spille deg gjennom et dystert og episk eventyr fullt av monstre, magi og forbannelser. Det er perfekt for deg som liker denne typen spill, eller som gjerne vil ha en liten avveksling fra mer rolige spill. Dette er nemlig veldig actionfylt og fullt av spennende kamper som skal kjempes. Dermed kan du få mange timers spenning ut av Curse of the Dead Gods, og det er perfekt for deg som elsker magi og spenning.